Cum e statia mobila de incarcare a masinilor electrice a VW

Cum e statia mobila de incarcare a masinilor electrice a VW

VW vrea sa se asigure ca vei avea tot timpul suficienta energie in masina electrica. Asa ca compania pregateste o statie mobila pentru incarcarea masinilor electrice.

Pana cand vine ziua in care incarcatoarele de masini electrice vor fi disponibile cu usurinta peste tot, ne imaginam ca va fi nevoie de ceva convingator pentru ca oamenii sa treaca la masini electrice.

Cu toate acestea, pentru cei care sunt ingrijorati ca vor ramane fara energie in mijlocul drumului, se pare ca VW ar putea avea raspunsul: o statie de incarcare EV mobila.

Aceasta este practic o statie de incarcare EV care este oarecum portabila, ceea ce inseamna ca poate fi transportata in diferite locatii unde nu exista incarcatoare EV.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Huawei Nova 4 e oficial - specificatii

De exemplu, aceasta ar putea fi adusa la festivaluri si evenimente – mai exact in parcare – si sa incarce masinile electrice de acolo.

Statia de incarcare mobila a VW va dispune de o capacitate de incarcare de 360kWh si poate oferi o incarcare rapida de 100kW DC care poate incarca 15 masini electrice, cu un timp mediu de incarcare de 17 minute.

Dispozitivul mobil al VW, desi a fost proiectat in mod clar pentru a fi portabil, poate fi transformat intr-o statie permanenta. De asemenea, acesta poate fi incarcat folosind energie ecologica de la surse solare si eoliene.

CITESTE SI:  Ce companie auto ar putea veni cu o functie de evitare a gropilor automata

Asta inseamna ca statia mobila VW este prietenoasa cu mediul inconjurator si poate contribui la preluarea sarcinii asupra retelelor de electricitate in timpul orelor de varf.

Acesta este un concept similar pe care Tesla si l-a imaginat pentru acumulatorul sau pentru locuinte. Acestea fiind spuse, nu pare sa existe planuri de a lansa statia mobila EV a VW pentru masinile electrice prea curand. Un program pilot VW ar putea incepe in orasul Wolfsburg in prima jumatate a anului 2019 si s-ar putea extinde abia din 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *