Ce numar record de masini a livrat Tesla in trimestrul 3

Ce numar record de masini a livrat Tesla in trimestrul 3

Compania Tesla a livrat un numar record de masini in trimestrul 3 al acestui an, depasind asteptarile analistilor de pe Wall Street. Dar, in ciuda numarului record de livrari, investitorii companiei inca sunt ingrijorati si vor ca compania producatoare de autoturisme sa ofere mai multe informatii.

Dificultatile de productie ale Tesla sunt bine cunoscute, dar compania a lucrat din greu pentru a le depasi si pentru a produce cat mai multe masini este posibil.

Compania a dezvaluit acum ceva timp datele pentru trimestrul 3 al acestui an, iar acestea au depasit asteptarile pietei. Compania a livrat un numar record de 83.500 de masini, ceea ce este o crestere de 80% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce pret mic crede Elon Musk ca ar putea construi o masina electrica Tesla

Wall Street estimase ca Tesla va livra un numar 80.500 de masini in trimestrul 3 al acestui an, dar compania a fost in stare de si mai mult. Cu toate acestea, unii investitori au ramas ingrijorati de rentabilitatea si profitabilitatea companiei, in ciuda numarului crescut de livrari.

CITESTE SI:  Ce companie a primit permisiunea de a testa masini autonome fara sofer la volan in California

Acestora le-ar placea sa vada ca compania ofera mai multe date despre preturile de vanzare si despre costul de productie. Cresterea numarului total de productie este atribuita autoturismului Tesla Model 3, primul sau autoturism de productie in serie.

Dintre cele 80.142 de masini produse in trimestrul 3, un numar de 26.903 au fost autoturisme Model S si X, in timp ce 53.239 au fost sedanuri Model 3.

CITESTE SI:  Ce distanta a parcurs o masina Tesla cu soferul dormind la volan

Compania Tesla a reusit sa livreze cu 80% mai multe masini in trimestrul 3 din 2018 decat a reusit in acelasi trimestru al anului trecut. “Odata cu stabilizarea productiei, logistica de livrare si plecarea masinilor au fost principalele noastre provocari”, a afirmat Tesla intr-o declaratie.

De asemenea, compania Tesla a declarat ca va continua sa efectueze imbunatatiri similare in cel de-al patrulea trimestru, pentru un succes si mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *