Cate masini Model 3 a vandut Tesla de a depasit BMW

Cate masini Model 3 a vandut Tesla de a depasit BMW

Compania Tesla vinde fiecare masina electrica Model 3 pe care o poate asambla. In mod uimitor, compania vinde atat de multe, incat Model 3 a depasit toate autoturismele BMW de pasageri adunate la un loc.

Ar trebui sa mentionam ca BMW se afla inca la conducere daca includem si vanzarile de SUV-uri, dar depasirea BMW la capitolul autoturisme de pasageri (care nu sunt camioane) nu e o mica isprava.

Putem spune ca masinile electrice sunt viitorul, in ceea ce priveste sustenabilitatea. Cei care vor o dovada a acestui fapt, trebuie sa stie ca Model 3 a Tesla este un prim exemplu.

Conform datelor, se pare ca Model 3 a reusit sa depaseasca intreaga gama de autoturisme BMW de pasageri pentru luna august.

CITESTE SI:  Twitter dezvaluie accidental locatia unor utilizatori din cauza unui bug

Retineti ca asta e doar pentru masina electrica Model 3 a Tesla si vorbim doar despre luna august. Acest lucru nu indica in niciun caz ca Tesla a depasit acel producator, dar este un semn ca masinile electrice devin din ce in ce mai populare.

In ciuda faptului ca majoritatea masinilor electrice, in special cele Tesla, nu sunt ieftine in comparatie cu autoturismele obisnuite. De asemenea, cealalta precizare este ca, masina electrica Model 3 a fost comparata cu gama de autoturisme de pasageri a BMW si ca, daca includeti vanzarile de SUV-uri, BMW se afla inca la conducere.

CITESTE SI:  Ce numar urias de smartphone-uri a vandut Huawei in 2018

Defalcand datele, aflam ca BMW a vandut 14.450 de autoturisme de pasageri in Statele Unite in luna august, ceea ce reprezinta o scadere de 13,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pe de alta parte, Tesla a vandut 20.450 de masini electrice Model 3 in luna august, desi acest numar variaza, pentru ca mai multe surse au listat numere diferite. Dar indiferent de numerele afisate, se vede clar ca Tesla a depasit numarul de autoturisme vandute de celalalt producator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *