Cand va fi dezvaluit conceptul de supermasina electrica al Audi

Cand va fi dezvaluit conceptul de supermasina electrica al Audi

Audi va dezvalui un nou concept peste scurta vreme in cadrul evenimentului Pebble Beach Concours d’Elegance. Va fi un concept de supermasina electrica.

Aceasta supermasina electrica se numeste PB 18 e-tron. PB vine de la locul de desfasurare a evenimentului (Pebble Beach), iar 18 reprezinta anul dezvaluirii sale. Audi spune ca prototipul de supermasina va servi ca “studiu de design pentru o masina sport purista a viitorului”.

Compania a mentionat luna trecuta ca a dezvoltat un concept de supermasina pe care il va dezvalui in luna august. Compania i-a invitat pe unii la premiera mondiala a supermasinii electrice Audi PB 18 e-tron care va avea loc pe data de 23 august in cadrul Pebble Beach Car Week.

CITESTE SI:  De ce un angajat Apple care lucra la masini autonome a fost arestat

Audi PB 18 e-tron a fost conceputa si proiectata de noul centru de design al Audi din Malibu, California. Compania Audi va dezvalui prototipul sau de supermasina electrica PB 18 e-tron ca parte a primirii Rolex Monterey Motorsports Reunion de la pista de curse Laguna Seca.

Poate ca PB 18 e-tron este primul concept de supermasina electrica de la companie, dar este departe de a fi singurul concept de masina electrica pe care l-am vazut de la gigantul auto german.

CITESTE SI:  Scandalul companiei Facebook nu i-a afectat statisticile de utilizare

Compania a dezvaluit acum doi ani ca intentioneaza sa lanseze trei masini pe electricitate pana in 2020. Aceasta a dezvaluit prototipul de SUV e-tron la CES 2016, iar apoi e-tron Sportback la evenimentul Auto Shanghai de anul trecut.

Audi Elaine este un alt concept pe care compania l-a prezentat anul trecut. A fost prezentat ca o masina sport electrica capabila de o autonomie de cel putin 482 de kilometri la o singura incarcare.

Conceptul avea chiar caracteristici de inteligenta artificiala care ii permit sa gaseasca un garaj de parcare sau un loc pe strada pentru a se parca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *